Skip to content

Aanbod 

 

Psychomotorische therapie:

Psychomotorische therapie is een oefen en ervaringsgerichte therapie. Door sport, spel of lichaamsgeorienteerde oefeningen kom je letterlijk in beweging en sta je stil bij de ervaringen. Op deze manier leer je eigen lichaamssignalen, gevoelens en gedragsproblemen te herkennen en begrijpen. Meer informatie.

 

Stressreductie traject: 

In dit traject wordt er gekeken naar jou stressfactoren, hoe jij je energie beheerd en hoe de balans tussen in- en ontspanning is. Het is een ervarings- en lichaamsgericht traject waarbij psychomotorische therapie, body coaching en holistische massage zich afwisselen. Lees hier verder.

 

Body Coaching:  

Body Coaching is een inzicht gevende methode die de kern van de hulpvraag naar boven brengt en direct verandering teweegbrengt in het lichaam. Door middel van spiertesten wordt helder wat het lichaam jou te vertellen heeft. Meer informatie. 

 

Holistische massage: 

Volledige ontspanning door aanraking. De verschillende aanraking zoals, beweging van ledematen, schudden van het lichaam, strijkende bewegingen en verschillende vormen van druk, helpen je om meer in contact te zijn met je lichaam en rust te ervaren. Daarnaast helpen de begeleidende woorden je aandacht naar het moment te brengen. Lees hier verder.

 

Online: 

Alle diensten die online geboden worden kan op deze pagina gevonden worden. Je kan denken aan een online intake door middel van videobellen, online workshops en cursussen. Meer informatie. 

 

PGB begeleiding: 

Naast de doelgroep volwassenen die stress gerelateerde klachten ervaren of een burn-out hebben, biedt care2aware PGB begeleiding. De PGB begeleiding is gericht op kinderen die extra begeleiding nodig hebben. Je kan denken aan kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking die motorisch vaardiger willen worden of spelenderwijs willen leren. Lees hier verder.