Skip to content

HOLISTISCHE MASSAGE

Volledige ontspanning door aanraking, dat is de kracht van holistische massage. Door aanraking, bewegen van ledematen, schudden van het lichaam en begeleidende woorden kom je meer in contact met je lichaam. De massage laat je rust in je hoofd ervaren.

 

 

 

VOOR WIE IS DEZE MASSAGE? 

Deze massage is bedoeld voor mensen die meer in contact willen komen met zijn/ haar lichaam en diepe ontspanning willen ervaren.

Bij nek- en schouderklachten, hoofdpijn, spanningen en prikkelbaarheid kan je denken aan een holistische massage. Ook zonder deze klachten kan je kiezen deze massage om meer rust in je lichaam te ervaren.

Om zeker te weten of je met je klachten in aanmerking kan komen voor een massage lees dan eerst de contra-indicaties.


WERKWIJZE HOLISTISCHE MASSAGE

massage cadeaubon

 

In gesprek bespreken we je de reden van deze massage, of er klachten zijn, waar je behoefte ligt en waar aandacht nodig is. Deze afstemming is belangrijk voor de keuze van mijn massagegrepen.

Tijdens de massage laat ik je eerst wennen aan mijn handen door deze stil te leggen op je lichaam. Met begeleidende woorden help ik je jouw aandacht te brengen naar het moment. Door verschillende aanrakingen zoals strijkende bewegingen, schudden van het lichaam en verschillende vormen van druk wordt beweging in het lichaam op gang gebracht. De aanraking en massagebewegingen zorgen voor een diepe ontspanning en helpen je rust in je lichaam te ervaren. 

 

Mijn holistische benadering is gebaseerd op verschillende studies en ruim 15 jaar massage ervaring. In deze massage kunnen verschillende stijlen naar voren komen. 


EEN HOLISTISCHE MASSAGE: 

  • laat je diepe ontspanning ervaren
  • herstelt de balans in het lichaam
  • stimuleert de doorbloeding
  • zorgt dat spierspanning minder wordt
  • zorgt dat afvalstoffen sneller worden afgevoerd
  • stimuleert de zelfhelende werking van het lichaam
  • biedt handvatten om zelf diepe ontspanning toe te passen

Care2aware is aangesloten bij de NGS sport & wellness massage