Skip to content

OVER MARY

Mary Brandsma

 

Hallo, ik ben Mary Brandsma.

In mijn werk als psychomotorisch therapeut en holistisch masseur begeleid ik mensen om in contact te komen met hun lichaam.

Alles wat ik doe heeft te maken met lichaamsbewustzijn. Door te oefenen en ervaren kom je tot persoonlijke groei. Mijn werkwijze is hierop gebaseerd. Met sport, spel of lichaamsgeoriënteerde oefeningen kom je letterlijk in beweging en sta je stil bij de ervaringen. Op deze manier leer je eigen lichaamssignalen, gevoelens en gedragspatronen te herkennen en begrijpen

 

Ik heb een sport opleidingsachtergrond afgestudeerd als psychomotorisch therapeut (2011) en ortho bewegingsagoog (2006). Tijdens mijn studie heb ik sportmassage (2005) afgerond en sindsdien ben ik blijven masseren. 

Ik laat me graag inspireren door verschillende culturen en gewoontes. Tijdens het reizen ontdek je jezelf weer op een andere manier. Voor mij is reizen een dosis aan reflectie, natuur dompelen, meditatie, opladen en inspiratie.

Gezondheid is net zo belangrijk als luisteren naar je lichaam! In Nieuw Zeeland kwam ik erachter, door geen kaas te eten, dat mijn buik stabieler en minder opgezet voelde. Ik ben dit verder gaan onderzoeken en gestopt met alle melkproducten. Zo merkte ik wat voor positief effect dit had op mijn lichaam. Er kwamen mensen op mijn pad die plantaardig aten en ik keek documentaires. In deze periode ben ik van vegetarisch eten overgegaan naar veganistisch eten, inmiddels vijf jaar geleden.

Om deze reden is care2aware aangesloten bij Vegan Friendly. Ik vind het belangrijk dat er meer aandacht is voor een duurzaam en harmonieus bestaan tussen dier, mens en milieu. De producten die ik gebruik, zoals de natuurlijke massageolie, zijn 100 % vegan. De diensten zijn gericht op lichaamsbewustzijn. Het uit je hoofd gaan en in contact komen met je lichaam. 

 


STUDIEACHTERGROND MARY BRANDSMA

OPLEIDINGEN

 • 2011 Psychomotorische therapie & bewegingsagogie, CALO, Zwolle
 • 2006 Ortho bewegingsagogisch werk, CIOS, Heerenveen

CERTIFICATEN

 • 2020  Energetisch therapeut 1e jaar
 • 2019  Body Coaching
 • 2019  Chakra massage
 • 2019  Zwangerschapsmassage
 • 2018  Cupping massage
 • 2016  Craniaal sacraal therapie (CTS) 1 & 2, Upledger
 • 2005  Sportmassage 
 • 2004  EHBO
 • 2004  C- licentie gymnastiek
 • 2004  Zwemleider ABC