Skip to content

Verschillende stijlen massage

 

Hieronder vind je meer informatie over de verschillende stijlen massage die ik binnen de holistische massage kan toepassen. 

 

Sportmassage:

Deze massage is meer op spieren gericht dan andere massagevormen. Het is een stevige massage wat de doorbloeding en de conditie van de spieren verbetert. Deze massage kan ingezet worden voor of na een sportprestatie. Daarnaast helpt het goed bij nek en/of schouderklachten, bijvoorbeeld na een drukke werkdag. Meer informatie.

 

cupping massage

Cupping massage:

Cupping massage is een intensieve manier om spierknopen te ontspannen. Het is een van de effectiefste manieren om spierspanning en pijn te verminderen. De cup zuigt vacuüm en trekt de huid omhoog. Door de trekkende beweging wordt de bloedsomloop, huid, spieren en het zenuwstelsel sterk gestimuleerd. Lees hier meer.

 

Zwangerschapsmassage:

Je bent zwanger en wilt graag tijd en aandacht voor je lichaam hebben. De zwangerschapsmassage lijkt op de holistische massage, omdat de massage puur ter ontspanning is bedoelt. Je zult nu niet meer op je buik liggen, maar op je zij en rug. Meer informatie. 

 

chakra massage

Chakra massage: 

Chakra’s zijn de energiecentra van ons lichaam. Het woord ‘chakra’ betekent wiel en komt uit het Sanskriet (India). Ze lijken op draaiende wielen of draaikolken van energie. Een chakramassage richt zich op thema’s en basisrechten van een chakra en herstelt de energiebalans. Lees hier meer. 

 

MIR massage:

Een MIR massage is een holistische massage die gecombineerd wordt met de MIR-Methode. De MIR methode is een doe-het-zelf methode die ervoor zorgt dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer geactiveerd wordt. Meer informatie. 

 

stoelmassage voor bedrijven

Bedrijfsmassage: 

Massage voor bedrijven die hun medewerkers van ontspanning willen voorzien. Een speciaal ontworpen stoel, die de ledematen en het lichaam ondersteund, wordt geplaats in de werkomgeving van de medewerkers. Deze massage geeft vooral aandacht aan schouder en nekgebied. Lees hier meer.