Skip to content

Ervaringen van klanten

 

Anton Janssen 

“Ik heb bij Mary een Body Coach sessie gehad. Voor mij een nieuwe en heel fijne ervaring. Ik had namelijk nog nooit van Body Coaching gehoord. Mary is in staat om je binnen een paar minuten tot rust te brengen en je mee te nemen in deze behandeling. Rust en aandacht zijn woorden die me bij blijven. Ik kwam gehaast binnen en met veel in mijn hoofd. Na de Body Coaching ging ik in alle rust richting huis. Nu zelf met de oefeningen aan de slag!”

 

Barbara Ponteyn

“De Body Coach sessie bij Mary was heel bijzonder. Via spierspanningstesten werd duidelijk waar mijn lichaam aandacht voor vroeg. Mary past vakkundig verschillende methodes toe die je helpen lichaam en geest te resetten en ondersteunen. Dankzij haar gouden handen voelde ik mij meer aarden tijdens de behandeling, een heerlijk gevoel. Mary weet zaken goed onder woorden te brengen en je liefdevol te ondersteunen om bepaalde dingen onder ogen te zien en daarmee aan de slag te gaan. Ze nam uitgebreid de tijd voor me en na afloop kreeg ik een uitgebreid verslag toegestuurd waar ik thuis verder op door kan. Een waardevol cadeau dus deze sessie!” 

 

Karin de Vries

“Wat een fijne holistische massage heb ik van Mary ontvangen. De begeleidende zinnen die ze uitsprak hielpen me om in contact te komen met mijn lichaam en me al snel aan de massage te kunnen overgeven. Lekker warme handen waardoor ik de spanning in mijn lijf weg voelde stromen. Ze voelde precies aan op welke plekken ze me wat steviger of juist zachter mocht masseren”. 

 

Emmy Verbruggen

“Na een goede voorbereiding op de holistische massage lig ik op de tafel. Ik geniet van haar warme handen waar ik de energie doorheen voel stromen. Door haar aanraking word ik bewust. Bewust van de spanning die zich in mijn kaken heeft genesteld. Bewust van gevoelens en beelden die in lichaamsdelen zijn opgeslagen. Door de bewustwording kan ik loslaten en ruimte creëren. Ruimte om weer meer te stromen”.

 

Esther

“Throughout the holistic massage Mary attends  to your needs and regularly checks if you are comfortable. She has a pleasant, kind appearance and gives you full attention which helps to feel cared for. I would highly recommend her holistic massages!”

 

Sandra Bremer

“Na de holistische massage voelde ik me lichter en ontspannen. Met veel persoonlijke aandacht en gevoel geeft Mary de massage”

 

 

Wil je vrijblijvend kennismaken?

 

Overweeg je een behandeling? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kan Mary telefonisch bereiken op +31 (0)6 522 33 243 of klik op de onderstaande knop.